Ieder huwelijk is een prachtige gebeurtenis en verdient het om volledig in beeld gebracht te worden met de nodige zorg en finesse. Na de taart is opgegeten, de bloemen zijn vergaan, blijven enkel nog mooie herinneringen en de trouwfoto’s bestaan. Deze foto’s vertellen steeds opnieuw het mooie verhaal van jullie fantastische dag zoals enkel beelden dit kunnen doen. Zo kan je op ieder moment jouw huwelijk in alle emotie herbeleven!

Prijzen vanaf € 350 afhankelijk van gekozen tijdsuur en opties. Contacteer mij en vraag een offerte op maat!

Een huwelijk op maat vraagt een fotograaf op maat!
Aangezien jouw huwelijk uniek is, vraagt dit een formule en aanpak op maat – ook voor mij als fotograaf! Een fotograaf van ‘s ochtends vroeg tot de late uurtjes op het dansfeest? Of enkel voor de ceremonie en trouwfoto’s? Of – doe even gek – en enkel voor het dansfeest voor het eeuwig vastleggen van jullie legendarische dansmoves? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Goede communicatie op elk moment
Mijn eerste stap is telkens een verkennend gesprek vooraf als kennismaking. Ik hoor graag jullie wensen en verwachtingen en wat ik jullie hierin kan bieden. Even voor het huwelijk zit ik ook graag nog eens met jullie samen voor het overlopen van de belangrijkste dagdelen en de locatie (shoot) voor de perfecte voorbereiding op een fantastische dag!

Je moet je geen zorgen maken over de tijd!
Niets zo vervelend als je moeten opjagen op jouw huwelijk om die openingsdans nog binnen de afgesproken tijd te starten.. Geen zorgen! Ik hanteer geen uurtarief of duidelijk afgebakend einduur. Zo kan je volledig genieten van deze dag en zorg ik voor de mooie beelden achteraf van ieder magisch moment.

Een snelle digitale levering van alle foto’s in hoge resolutie!
Kiezen is verliezen! Ik bezorg jullie digitaal de genomen foto’s na zorgvuldige nabewerking aan hoge resolutie zonder watermerk. Foto’s snel delen? Via een on-line album met met paswoord- en downloadbeveiliging kunnen jullie eenvoudig foto’s delen met vrienden en familie. Toegankelijk via het web of mobiele app! Enkel privé? Geen probleem! Alle foto’s op een USB stick? Nog altijd mogelijk!

Bovendien bezorg ik jullie al een eerste selectie van 5-tal foto’s op jullie avond zelf om alvast on-line of off-line te delen met jouw omgeving. Gedaan met weken wachten op jouw eerste foto’s!

De levertermijn ligt tussen 2 en 6 weken en is afhankelijk van aantal uren aanwezigheid en de gekozen datum. De leverdatum wordt onderling afgesproken bij boeking

Eén duidelijk tarief
Na bespreken van jullie wensen en verwachtingen krijg je één allesomvattend tarief voor jullie vraag. Er komt geen verplaatsingvergoeding, parkingkosten, tarief voor extra foto’s, … bovenop. Duidelijk en helder voor iedereen!

Ga voor dat tikkeltje extra
Maak jouw huwelijk net iets opvallender door iets extra toe te voegen. Verschillende opties:

  • Polaroid (Instax)-reportage  (+- 10 tal foto’s) van de belangrijkste momenten doorheen dag om te delen met gasten op de receptie in een mooie kader.
  • Gastenboek met fotostickers van foto’s genomen op jullie huwelijk zelf. Een fijne extra herinnering!
  • Verloving-studioshoot een liefdevolle fotoshoot ter ere van jullie verloving in de studio, bij jullie thuis of  op locatie.
  • Aftershoot – fotosessie enkele dagen na jullie huwelijk. We kiezen een leuke locatie en nemen de tijd voor een uitgebreide fotoshoot – zonder tijdsdruk en met vrije keuze in locatie – na jullie huwelijk. Ideaal voor de beste collectie aan trouwfoto’s!
  • 2de fotograaf aanwezig tijdens de ceremonie – om elk moment vanuit de perfecte hoek te kunnen vastleggen. Naargelang beschikbaarheid.

Contacteer mij voor alle mogelijkheden en ik help jullie graag verder!